TÄVLA OM EN WILLWIN VÄSKA

                              
                                    "Jag tävlar hos mammasvardag.blogg.se om en valfri skötväska ifrån Willvin.se"

Nu har en lycklig vinnare chansen att vinna hem en valfri skötväska ifrån Willvin.se. Väskorna är mer än populära, snygga och praktiska. De kan nämligen användas som mer än bara skötväska vilket är ett extra plus.

En lott:
Skriv en kort motivering om varför du borde vinna och varför du behöver en skötväska ifrån Willvin och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Gilla Willvin på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig ([email protected]) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till mig på bloglovin så missar du inte andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 31 maj 2011!

Postat av: mathilda

Jag kan komma på både en och två och tre anledningar till varför jag vill vinna... Dels behöver jag en arbetsväska som rymmer allt från böcker och almanacka till badkläder och regnkläder... sen så skulle det vara suveränt om stortjejen som börjar skolan till hösten kunde ha en willvin ryggsäck... och om jag skulle vara på mitt allra snällaste humör skulle den hamna hos svägerskan som är på bb i detta nu :)

gillar dom på facebook gör jag redan :)

2011-05-22 @ 22:31:34
Postat av: Lili

1.Jag är gärna med.

Willvin skötväska som jag hört är praktik väska,drömmer ha en,jag har inte en skötväska hemma,behöver verkligen en att underlötta livet för oss.



2.redan gillat Willvin på facebook.



3.har länkat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/05/vinn-skotvaska.html



4.redan följat dig på bloglovin.



hoppas på tur!

2011-05-23 @ 09:59:28 / http://www.gratishav.blogspot.com
Postat av: Tesan

Jag är ledssen, jag får inte till en kort motiviering men här är varför jag borde vinna och varför jag vill ha en Willvin-väska!



Min lilla älskling har nu hunnit bli 18 månader och nu har skötväskan vi slitit på sen hon föddes gått sönder. Äntligen! får jag lov att säga. Den har saknat många funktioner och var inte snygg för fem öre. Nu har jag googlat runt och frågat runt bland vänner om tips och hittade till slut till Willvin. Kärlek! Den har verkligen allt, vilken smart väska och så är den ju så snygg också! Nu väntar vi dessutom tillökning som väntas komma 2 månader innan lillan fyller 2, i september. Så vi behöver verkligen en rymlig väska som rymmer det som 2 små knoddar måste ha med sig då man lämnar hemmet. Om den här bebben kommer lika tidigt som storasyter (2 månader för tidigt) så börjar det dessutom bli brådis att ha införskaffat alla grejer.



Självklart vill jag öka mina chanser så jag gillar Willvin på facebook, har gjort ett inlägg i min blogg om tävlingen och har lagt till dig på bloglovin :-)



http://tesansblogg.blogg.se/2011/may/jag-tavlar-om-en-vaska.html

2011-05-23 @ 10:16:16 / http://tesansblogg.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag tjatade till mig en skötväska från min sambo, dyr. men jag är inte nöjd. Den rymmer inte det jag vill. Men jag kan ju glömma att få en till. därför behöver jag vinna en. Kan inte gå runt med två väskor...

Jag gillar på facebook,följer dig på bloglovin och bloggat, se http://mischomascho.blogg.se/2011/may/jag-tavlar.html



Fyra lotter till mig =)

2011-05-23 @ 10:49:36 / http://mischomascho.blogg.se/
Postat av: isabellesmamma

1 lott: vill gärna vinna för vi har aldrig haft någon skötväska till dottern. endast min gammla handväska, ett stort fack = en jäkla röra. och nu blir kläder och blöjor större och mat ska dras med. då finns det inte en tjans att allt får plats...



2 lotter: gillar på fb (linda hallstensson)



3 lotter: har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/may/skotvaska-1.html

2011-05-23 @ 10:58:21 / http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: karro

Jag skulle vilja vinna en skötväska från Willwin för dom är ju ur snygga och verkar väldigt praktiska. Tror en som skulle passa väldigt bra till min mamma och min lilla lillasyster, kanske en sen morsdag present? Håller alla tummar och tår :D

2011-05-23 @ 11:26:30 / http://karrofalk.blogg.se/
Postat av: emelie johansson

jag och min son är ofta ute på äventyr. Men många saker måste tas med varje gång. Så denna väska vore perfekt för oss!

2011-05-23 @ 12:09:58 / http://[email protected]
Postat av: Malin

En snygg väska som rymmer allt från det nödvändiga sakerna som plånbok,almanacka, mobil, nycklar till blöjor och extra kläder. Skulle hjälpa mig att komma ur detTa "påsträsk" jag hamnat i.



Gillar på facebook: Malin Skålberg

Har även lagt till dig på bloglovin.



Kram malin

2011-05-23 @ 12:12:10 / http://malinskalberg.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie L

1. Som en hàrt arbetande kvinna och ett ständigt resande pà jobbmöten hit och dit, utställningar och annat behöver jag en praktisk väska som rymmer bra och där jag fàr plats med mina nödvändiga saker. En lättnad är ju att det finns mànga bra fack sà man hittar lätt



2. Gillar redan Willvin pà FB - Sofie Lindholm



3. Länkar pà min blogg

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/31-maj-valfri-skotvaska-fran-willvinse.html



4. Följer dig redan pa bloglovin som nr 93



MVH

Sofie <3

2011-05-23 @ 13:47:34 / http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Anja - 17 & mamma!

Jag skulle vilja vinna eftersom min skötväska nyligen blivit stulen på öppna förskolan, ja helt sjukt att folk snor SKÖTVÄSKOR! -.- Men jaja. Och med den lägsta föräldrapenningen är det inte lätt att ens ha råd med det viktigaste, speciellt inget extra som en skötväska för flera hundra, därför vore jag EVIGT tacksam om jag skulle vinna.

Gillar redan på Facebook. (Anja Håkanson)

Har länkat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/05/skotvaska_23.html.

Följer redan via bloglovin. :)



[email protected]

2011-05-23 @ 16:19:26 / http://anjahakanson.blogspot.com
Postat av: nettan

Jag tar gärna två lotter. Jag tycker att denna väskan är helpraktisk även om jag inte har småbarn.

Dessutom tycker jag att den är mycket SNYGG! Och det är inte helt fel.



Om jag vinner så kommer jag använda väskan i många sammanhang men framför allt i och med jag gått igenom en jobbig separartion och ett dödsfall till närstående så ska jag försöka åka till olika platser i sommar på en eller tvådagars turer. Jag tror att miljöombytena kommer göra mig gott och i och med att jag har blivit utförsäkrad så har jag inte råd att köpa mig en själv. Hoppas, hoppas.



nettan

2011-05-23 @ 18:36:10
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Jag skulle vilja vinna då vi ej hittat någon skötväska till lilltjejen som kommer i september ännu. Denna ser ut att kunna passa oss :)

2011-05-23 @ 20:17:20 / http://mammacherie.se
Postat av: Stina

Jag skulle vilja vinna eftersom jag har två blöjbarn 5 mån och 17 månader :-) En skötväska som rymmer extra allt och som dessutom är behändig, snygg och passar alla sorters vagnar är ju lätt att älska!



Gillar de på fb!



Håller tummarna!



Kram Stina

2011-05-23 @ 21:22:46 / http://fladdor.se
Postat av: Hanna Olsson

Hej jag vill jättegärna vara med och tävla om en väska. Jag vill gärna ha en bra skötväska av kvalitet har letat efter en bra skötväska länge men hittar ingen. Dessa verkar helt underbara speciellt för mig som packar med mig halva hemmet:) I min väska ska ju finnas allt. Blöjor, vårtsvervetter, salva, påse, extra kläder, smink, gröt, tallrik, med mera. Det blir ju en del packning med en Leo på 5 mån. Och även packning till en 4 åring så kanske allt kan gå i en väska?:)För just nu har man ju 3 olika väskor. Sen få glänsa med denna väska på stan skulle ju vara helt underbart. Jag vill ha denna för där skulle jag nog få plats med mitt flyttlass Willvin Leatherette Black.



Gillar på facebook med Hanna Olsson



Jag tipsar om denna på min blogg: http://dennismama.blogspot.com/2011/05/tavla_23.html

Följer på bloglovin som 103 följare:)



Ha en bra dag kör på 4 lotter och hoppas på tur. Hälsningar Hanna Olsson



http://dennismama.blogspot.com

2011-05-23 @ 22:23:00 / http://dennismama.blogspot.com
Postat av: Linda

Behöver verkligen en ordentlig skötväska med många fack till mig o min lilla tjej:)

har en skötväska som inte är världens bästa o utan fack på utsidan, det saknas!!

Gillat på fb :)

2011-05-23 @ 23:44:57 / http://Mollibolli.blogspot.com
Postat av: Lynn

Gud jag blev alldeles kär i Willvin Leatherette Beige!! Här hemma har vi för närvarande en liten väska med endast ett fack i så det blir komplicerat när man ska rota runt bland två sorters blöjor flaskor och handdukar Behöver verkligen en ordentlig!

Jag har gjort alla fyra sakerna

http://minbebis.com/blogg/lillafagel/

2011-05-24 @ 06:57:34 / http://minbebis.com/blog/lillafagel/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Jag är med och tar 2 lotter :)



Jag skulle vilja vinna väskan till mig själv för att jag har 2 barn och den förra väskan som vi har just nu har gått sönder och den är otroligt trång för att jag använder mycket saker i den till barnen.

Så denna skulle faktiskt vara en underbar morsdag present till mig själv, får ju alltid en sån panik när inget får plats i väskan längre :/



har gillat dom på fb (Hannele Rantamäki)

2011-05-24 @ 08:49:50 / http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Joanna

Hej jag är gärna med och tävlar!:)



Motivering:

Den skötväskan jag har nu saknar så mycket som en willvin har, har länge setat och kikat på en sådan här skötväska! Tycker att de är så fina och framförallt praktiska. Så är i stort behov av en ny!:)

Jag har gillat willvin på facebook(Joanna Wahlund)

Länkat här: http://alterere.blogspot.com/2011/05/tavlar-hos-mammasvardag.html

Och jag följer din blogg sedan förut!:)

Så fyra lotter för mig!:)

// Joanna

2011-05-24 @ 11:02:38 / http://alterere.blogspot.com
Postat av: Johanna - mamma till Leia

1 lott: Vem vill inte vinna en Willvin väska? Dessa skötväskor som rosas var man än ser. Jag skulle gärna äga en med plats för blöjor och en massa extra kläder som går åt nu när lilla "bebisen" blivit så stor. Dom verkar rymma otroligt mycket och det skulle verkligen behövas.



2 lotter: Gillar på fb, Johanna Östblom



3 lotter: http://johannaostblom.blogg.se/tavlingar/2011/may/skotvaska-fran-willvin.html



4 lotter: Har dig redan på bl.

2011-05-24 @ 13:41:10 / http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: E.K - Mamma till Alicia & lillen i magen

Skulle verkligen behöva en ny skötväska, Jag har alltid haft sån otur med väskorna jag har haft och dom har gått sönder :) även den jag använder nu är sönder i bandet, en knut håller ihop allt just nu :)

har en dotter och en bebbe i magen. Det är väl dags att jag hittar en ny väska och dessa väskor verkar vara populära :)



Länkade även från min blogg: http://eekk.blogg.se/2011/may/tavling-willwin-vaska.html

2011-05-24 @ 14:40:50 / http://eekk.blogg.se/
Postat av: sandra h lind

lott nr 1:



jag behöver verkligen en skötväska eftersom jag snart ska bli mamma. i helgen ska jag köpa en vagn, men har inte pengar så det räcker till en skötväska. väskan är sjukt snygg, och det hade varit underbart om jag vann!



lott två: har gillat på facebook. blev gillare nr 633 (sandra h. lind)



lott 3:http://sandrahlind.blogg.se/2011/may/tips-vinn-en-willwin-vaska.html



lott 4: har gillat inlägget på bloglovin([email protected]) och följer dig på bloglovin.(blev nr 104)



//sandra lind

[email protected]

sandrahlind.blogg.se

2011-05-24 @ 15:49:59 / http://sandrahlind.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna tävling då jag är en ung tjej som gör allt för att bli mamma. Jag försöker och försöker men turen lyckas inte finnas på min sida och under tiden så ser jag till att skaffa allt som kan behövas till dagen med stort D. Och vad vore inte bättre än att ha en av dessa underbara skötväskor som man hört så bra om. Det vore en ära att få gå runt med en sådan. VIlket jag förmodligen inte skulle göra annars då den tyvärr är lite för dyr för min plånbok.

2. Har redan gjort :)

3. Mitt inlägg om tävlingen: http://amandamariaahlberg.blogg.se/tavlingar/2011/may/skotvaska-ifran-willvin.html#comment

4. Gör redan :)

2011-05-24 @ 16:48:24 / http://amandamariaahlberg.blogg.se/
Postat av: joHannah

1.Jag vill vara med och jag behöver en skötväska som mina föräldrar kan ha när de ska börja hämta lillan från dagis varannan vecka pga mitt& sambons skiftjobb. Det skulle verkligen underlätta för aktiviteter de ska hitta på innan vi kan hämta eller innan det är dags att sova.

2. Jag gillar redan på fb (hannah jansson)

3. Jag har tipsat på min blogg;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/jag-tavlar-hos-mammasvardag_24.html

4.Jag är följare 105 på bl.

2011-05-24 @ 17:32:28 / http://rockbarnettavlar.blogspot.com/
Postat av: Mamma Sophie & Lilla Hilma

Denna tävling vill vi inte missa.

vi deltar med 4st lotter.



Jag om min lilla familj skulle mer än gärna vinna en av dessa underbara väskor från Willvin. Vi har haft två styckeb andra, men båda har tyvärr gått sönder.

Det har inte hunnit blivit någon ny ännu, pga av att de är för dyra för min plånbok. Därför tar vi chansen att delta i denna tävling hos dig.



Givetvis "gillar" vi Willvin på facebook, sophie edén



Länkat på min blogg har vi också gjort:

http://florafie.blogspot.com/p/jag-tavlar_18.html



vi följer dig via bloglovin, sophie edén



Nu håller vi våra stora som små tummar på en Willvin väska,

Mvh Mamma Sophie & Lilla Hilma

[email protected]

p.s tack för en bra blogg med bra tävlingar. :)

2011-05-25 @ 00:27:41 / http://florafie.blogspot.com
Postat av: Martina - Mamma till Ella

1. Perfekt skötväska för oss att ha med oss nu när det börjar bli picknick tajm och massa blöjor, kläder och leksaker behöver tas med. Alla dessa fack och sån snygg design kan inte bli bättre så denna hänger jag mer än gärna på vagnen.



2. Gillar på fb, Martina Lönneström

3. http://frumammapappabarn.blogg.se/2011/may/tavla-om-en-willwin-vaska.html

4. Lagt till dig på Bloglovin, såklart.



Ha en underbar dag så håller vi tummarna.

Kram oss

2011-05-25 @ 11:48:42 / http://frumammapappabarn.blogg.se/
Postat av: Tea

Självklart vill jag vara med och tävla! Jag går i väntanstider och numera på övertid! Skulle vara underbart att få komma hem från BB och bli glatt överraskad av en sån här vinst ;)

2011-05-25 @ 16:45:36 / http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: care69

Jag gillar verkligen att det finns så många fack i väskorna och att de är så snygga och neutrala att man lätt kan använda dem efter "skötväskeperioden".



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/05/31-maj-vinn-en-willvin.html



Gillar redan på FB och är även följare sedan tidigare på BL.

2011-05-25 @ 21:07:23 / http://care69.blogspot.com
Postat av: ellenojag

Jag är så galet trött på min röda skötväska efter att ha sett den varje dag i snart ett och ett halvt år ;) en ny skulle sitta riktigt fint, lagom till sommarn! gillar på FB (hanna nikka)



Nu håller vi tummarna!

2011-05-25 @ 21:26:48 / http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: SANDRA

1 lott: Jag vill vinna den för att kunna ge den till min kusin som nyligen har fått barn. Jag skulle bli glad över att kunna ge något så fint till henne och hon skulle bli glad över att få något så fint =)

2011-05-25 @ 22:39:08
Postat av: Simone

Åh den här har jag velat ha ett tag,dock har jag inte råd.de verkar vara helt perfekta,och praktiska.och att man får plats med mycket,sånt jag letar efter.

blöjor,välling,nappflaska,våtservetter,snacks och mycket mer man vill ha med sig,dock har jag en liten,och allt rymmer inte i den,så brukar hamna lite här och där.Med denna skulle jag ha mer ordning och reda

Hoppas jag vinner,skulle underlätta min vardag med min son Franko.

2011-05-25 @ 23:38:13 / http://smulansbakblogg.blogspot.com
Postat av: Josefin

1: Jag vill vinna denna skötväska för jag väntar mitt första barn, och det skulle vara perfekt för mig med just denna skötväska. Med bra och smidiga fack.



2. Jag har gillat Willvin på Facebook.



3. Här är mitt tävlingsinlägg i min blogg :)



http://ungmammatvatuusenelva.blogg.se/2011/may/jag-tavlar.html



4. Och jag följer dig via blogglovin :)



Kram Josefin

2011-05-26 @ 10:46:06 / http://ungmammatvatuusenelva.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

1. Jag hoppas på att få vinna denna tävling för att kunna ge sambon en smart och fiffig skötväska som inte är "kvinnlig och mammig" utan en som har det praktiska men även designen. Den är viktig i min sambons ögon så jag hoppas han kan få en väska han själv kan få välja ut! :)



2. Gillar på FB! (Sandra Li)



3. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/may/willvin-315.html



4. Följer dig redan via Bloglovin!

2011-05-27 @ 00:52:05 / http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Maria

Fyra lotter.



1. Jag och min man är ett par med en ettåring som ständigt är på språng. Vi bor på landet och när vi åker iväg varje morgon behöver vi ha många saker med oss eftersom vi inte har nära hem. Vi behöver därför ersätta alla olika väskor och påsar med en funktionell skötväska som samtidigt är snygg och passar oss båda i färg, form och funktion. Maria Eriksson, [email protected], www.guldlock.com



2. Har gillat Willwin på Facebook.



3. Har tipsat om tävlingen på min blogg:

http://guldlock.blogg.se/2007/november/citron-och-ortmarinerad-laxfile-med-potatis.html



4. Jag har lagt till dig på bloglovin för att kunna följa fler tävlingar. Med ovan nämnda mejladress.

2011-05-27 @ 11:18:39 / http://guldlock.com
Postat av: favolosa

1) Jag skulle vilja vinna en Willvin därför att bebisen i magen är beräknad till om 2,5 veckor och vi har ingen skötväska. Ekonomin är skral så det skulle underlätta enormt om vi hade lyckan att vinna denna skötväska i toppenkvalité som jag suktat efter lääänge!



2) Jag gillar redan Willvin på Facebook sedan tidigare.



3) http://favolosa.blogg.se/2011/may/hos-mammasvardagbloggse.html

Postat av: Linda

Vill absolut vara med och tävla i denna dunder tävlingen. MIn motivering till varför jag ska ha turen på min sida är att jag till sommaren väntar mitt 4:e barn och skötväskan som jag tidigare använt tills den gick sönder för sisådär 5 månader sen inte funkar längre. Har de senaste månaderna släpat runt på en kasse med min minstas blöjor och extra kläder i. Så därför är jag i akut behov av en ny bra och funktionell väska som jag kan få plats med både bebisens och min Majas saker i.



2: Gillar på FB ( Linda Granberg )



3. Länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2011/may/vinn-en-skotvaska.html



4: Har börjat följa dig via BL Blev prenumerant nr 111



Håller tummar och tår och hoppas på en massa massa tur

Kram Linda

2011-05-30 @ 12:52:45 / http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Carola L

Jag är med eftersom :

Väntar på nummer fyra – ännu inte större än en myra

Inga babysaker finns dock kvar – denna tävling är önskelistans svar!



Gillar på FB (Carola Lind)



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/skotvaska-fran-willwin.html



Följer redan bloggen

2011-05-31 @ 09:17:11 / http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Kristina

För två veckor sedan kom äntligen den stora dagen,

då den lilla jag burit lämnade magen.

Livet är långt ifrån detsamma,

jisses amalia - jag är ju mamma!

Listorna på "köpes" är fortfarande långa,

och utgifterna - alldeles för många.

En skötväska är något vi inte har,

högst upp på "köpes-listan" står den kvar...

Så familjen Karlsson håller både tummar och tår,

att vinsten från Willvin och Sanna blir vår! :-)



Gillar på FB :-)

2011-05-31 @ 23:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: