Packningen nästan klar inför Cypern

 
Nu är det bara fem dagar kvar tills vi åker, och här hemma kan vi inte göra annat än att längta. Vi har fått ner det mesta i våra resväskor från Resväskor.se, och det känns skönt att ha det mesta klart med tanke på att jag ska hinna jobba fyra av dessa fem dagar som är kvar. Det är med andra ord just nu rätt stressigt att hinna med de sista som ska fixas, men på något vis måste vi greja det.

På tal om våra resväskor så införskaffade vi oss alla nya, och för min del var det något som verkligen var välbehövligt med tanke på att jag stod helt utan. Min gick som ni kanske minns sönder under vår vistelse till Spanien för två år sedan, och sedan dess har jag därför stått utan. Det var dock inte det lättaste att välja ut nya med tanke på det otroligt stora utbudet som finns hos Resväskor.se. Men till slut föll lotten på en American Tourister till Alva i rosa, medan jag själv valde en mörklila Epic Phantom SL som är Epic´s absoluta bästsäljare. Erik föll för en lila även han fast en annan från Antler Camden som har hela 10 års garanti.

Det ska bli riktigt spännande att se vad väskorna går för, och jag hoppas att vi under den här resan slipper vara med om skadat bagage eller ännu värre försvunna resväskor. De om något är en av alla faror jag som ovan flygresenär är rädd för, så vi får lov att hoppas på att allt flyter på smidigt och bra som det ska.

En trygghet vid vårt väskköp hos Resväskor.se som jag vill slå ett extra slag för var deras prisgaranti. Hur bra är inte det liksom? Deras prisgaranti innebär att om man som kund hittar samma resväska billigare hos någon av deras svenska konkurrenter så ersätter de mellanskillnaden direkt. De säger att hos de ska man aldrig betala för mycket, tvärtom, ofta har det t o m de bästa priserna! Det är något jag som kund älskar, och som gör att jag vill tipsa och slå ett slag extra för just Resväskor.se vid ert nästa inköp.