Loddo - april 2017

 
  – I samarbete med Loddo –
I Loddos april box kom det hem en hel del spännande, och favoriten hos Alva blev direkt det goda cashewnötterna, medan jag fastnade för det sköljmedlet som doftade ljuvligt.I helhet var faktiskt boxen riktigt bra och vi gillade det mesta.

Innehåll i Loddos april box 2017

 
Weleda Evening Primrose serum
Ett serum för mogen hy som behöver spänst och lyster. Med finaste nattljusolja, intensiv återfuktning från aloe vera samt stärkande centella asiatica extrakt så stimuleras huden till att få en bättre hudbarriär och ger förnyad lyster. Denna ska bli riktigt spännande att prova. 
 
Colgate MaxWhite White & Protect
Nyheten MaxWhite White & Protect är en mild whitening tandkräm som polerar, bygger upp och skyddar dina tänder med hjälp av 3 aktiva mineraler. 
 
Palmolive Naturals – Camelia oil & Almond
En härligt vårdande och mjukgörande duschcreme med naturlig kameliaolja och mandelextrakt, som gör att huden känns härligt återfuktad. Palmolive Naturals duschcremer har en skonsam formula och innehåller välkända och trendiga naturliga extrakt som ger en förförisk doft. Här hemma försvann den i ett nafs, men det är ju inte konstigt då vi ofta använder oss utav Palmolives produkter.
 
Tant Grön – Cashewnötter
Yes, snacks går alltid åt här hemma. Dessa passar utmärkt både att äta som det är eller att använda i matlagningen. De har en fin mild smak och är jättegod i wok, grytor och sallader, i müsli, bakverk eller desserter.
 
Softlan – Perfumed Freshness
Nya Softlan Perfumed Freshness sköljmedel är en explosion av härliga dofter! Den finns i fyra olika dofterkombinationer, med Magnolia, Röda Frukter, Kokos och Vanilj, upptäck vilken som är just din favoritdoft! Sköljmedlet gör din tvätt mjuk och ger en doft som varar länge.
 
Eat Natural bar
Ett mellanmål med nötter och torkad frukt som ska ge energi, vitaminer och mineraler. Denna är även glutenfri och innehåller inga tillsatser. Låter riktigt bra!
 
Ticket presentkort på 200 kr
Det är synd att presentkortet endast gäller till den 29 maj, det känns inte som att det kommer att hinna bli använt trots att jag faktiskt planerar en resa med Ticket inom kort.

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.

Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.