Loddo - februari 2018

– I samarbete med Loddo –
 
Nu är det en vecka sedan jag hämtade ut månadens box från Loddo. Här hemma tycker vi alltid det är lika kul att få hem den, och blir lika överraskad varje gång. Innehållet är för det mesta riktigt bra, även om en och annan miss kan förekomma. Den här månadens box var dock riktigt bra, och gav höga betyg såväl hos mig som hos Alva vilket var extra kul. 

Innehåll i Loddos februari box 2018

Loka Hallon
Loka Hallon är en försmak av sommaren från Bergslagen. Drycken har en frisk och fräsch smak och passar utmärkt som törstsläckare varma sommardagar. Loka är smaksatt med naturliga aromer och innehåller varken socker, sötningsmedel eller kalorier.
 
Den nya smaken är precis som den utlovar frisk och fräsch, och den är riktigt god precis som de flesta andra smaker från Lokas stora sortiment.
 
SF Kids Play
Med SF Kids Play kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Titta överallt, i datorn, teven, mobilen eller i surplattan. Ta med på resor genom att lätt använda deras offline-funktion. 

Hos SF Kids Play finns allt från Astrid Lindgrens älskade figurer Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, flera animerade favoriter som Pettson & Findus och Alfons Åberg, till nyare bekantskaper som Greta Gris, Byggare Bob, Karsten och Petra med flera. Innehållet utökas regelbundet med nya filmer och serier och favoriter består.
 
Utbudet hos SF Kids Play är fantastiskt om man har små barn. För egen del ger det inte så stor nytta, då Alva är för stor för utbudet helt enkelt, vilket gör att det finns andra streamingtjänster som passar oss bättre. 
 
Barebells - Vanilla Milkshake
Varumärket Barebells lanserades på marknaden 2016 och erbjuder i dag ett brett sortiment av protein-berikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter - som aldrig komprimissar med smaken. En utav deras nyheter under 2017 är deras milkshakes, just denna smak av vanilj innehåller hela 24 gram protein och trots sin fylliga smak innehåller den inget tillsatt socker. En extra bonus för att den dessutom är laktosfri!
 
Redan från start när varumärket lanserades blev jag nyfiken, och sedan dess har jag hunnit prova på en hel del ur sortimentet. Barebells produkter är fantastiska och företaget utvecklas och växer ständigt. Deras nyheter för 2017 fortsätter hålla samma höga kvalité och goda smak. Produkterna rekommenderas därför varmt!
 
Nutrilett - Yoghurt & Blueberry bar
Nutrilett kommer alltid med goda nyheter, och nu är det dags för Yoghurt & Blueberry bar som är deras senaste tillskott bland Nutriletts naturliga och supergoda bars. Baren innehåller naturliga ingredienser som grekisk yoghurt, blåbär, mandel och bovete. 
 
Det här med bars är svårt, antingen gillar man det eller också inte. Den här var dock riktigt god och jag tror det är ett lyckat koncept med smak av yoghurt och bär. Spännande att det finns fler smaker att testa på, kanske något att köpa in framöver.
 
Norr - 08 Svarta vinbär
En uppfriskande och törstsläckande funktionsdryck, laddad med ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. För varje såld flaska skänker företaget en enhet vätskeersättning till de platser i världen där de behövs som bäst. Kort sagt det som gör gott för din kropp, gör gott för någon annan också.

Finns även i smakerna 02 Citron/Fläder, 04 Citron/Ingefära och 07 Ananas/Grapefrukt.
 
En spännande och ny produkt, som jag först hade lite svårt för, men som jag sedan fastnade rejält för. Härligt uppfriskande dryck med mycket smak av svarta vinbär. Otroligt stort plus för välgörenhetstänket bakom och spännande med fler smaker.
 
Jules Destrooper- Almond Thins
Jules Destrooper – belgiska lyxkakor sedan 1886. Varje kaka är resultatet av en strävan att erbjuda naturliga produkter baserade på krämigt smör, färska ägg, mjöl och noga utvalt socker, 100% naturliga ingredienser och helt fria från konserveringsmedel. 
 
En favorit som jag provat förut, och som jag mer än gärna köper hem. Här hemma är det inga problem att trycka i sig ett paket själv för dessa är riktigt, riktigt goda. Jules Destropper gör mig dessutom nyfiken på fler produkter från Belgien, har ni tips på någon annan favorit? Dela mer än gärna med er i så fall!
 
Nutcup
Mjölkchoklad är kärlek och jordnötssmör är gott! Tillsammans blir dom än mer - det blir något magiskt. Candy People är först i Sverige att erbjuda en Nutcup utan GMO eller palmolja. Finns i de flesta välsorterade matbutiker eller kiosker.
 
En annan favorit som jag provat förut, och som jag gillar väldigt mycket. Storleksmässigt är den dock väldigt liten, vilket gör den en aning dyr till priset. 
 
Stanley - Hjärtformat kärlekshängslås
Ett hänglås som är en symbol för din eviga kärlek och vänskap. Perfekt för speciella tillfällen som Alla hjärtans dag. Du kan skriva ett budskap med en permanent penna eller rista in ditt budskap. Hjärtlåset är lätt och har ett 3-siffrigt kodlås så du slipper kasta bort nycklar för att visa din kärlek.
 
Denna kom hem perfekt i tid till Alla hjärtans dag, vilket blev en överraskade present för Alva som önskat sig en hänglås länge till skolan. Skönt även för mig som slapp gå på jakt efter ett hänglås med kodlås.
 
Smakis - Smoothie EKO-Mellis
Ett snällare mellanmål för både dig och miljön utan tillsatt socker. Ekologiskt och KRAV-märkt med smak av ekologiska äpplen, jordgubbar, bananer, päron och fullkornshavre.
 
Helt klart den sämsta produkten av alla. Jag är ledsen Smakis, men bättre kan ni! Denna var verkligen inte god någonstans vilket var synd. Gillar dock Smakis andra produkter, så kanske var det bara en tråkig miss från deras sida.
 

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet. Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.

Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 150-300 kr.