Dekorationer och roliga prylar till festen

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED PARTYKUNGEN.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Nu är det äntligen dags för semester, men när vi kommer hem väntar det jobb. Vi är ibland annat mitt uppe i planerna för invigningsfesten för min pappas och hans brors butik. Det kommer bli riktigt spännande att arrangera, och temat kommer givetvis vara Finland. Vi har faktiskt redan nu spanat in både en och annan butik efter roliga prylar, dekorationer, ballonger och godis att beställa hem.

Vi har faktiskt hittat en hel del roligt som kan användas såsom tårtflaggor, ballonger i blå/vitt, servetter och en massa annat spännande. Vi kikar samtidigt givetvis efter produkter till vårt kommande jubileum för Mammamingel som går i rosa. Själv älskar jag att planera fest, invigningar, jubileum och annat och det är ju faktiskt min dröm att kunna leva på i framtiden.

Kanske går ni själva i tankarna på att arrangera en fest? Då bör ni kanske göra ett besök hos Partykungen och se om det finns något som passar att beställa hem. Här kan man faktiskt söka både efter kategori, men även utifrån färg eller tema vilket jag tycker är riktigt bra. Nu är det ju dessutom midsommarafton på fredag och har ni ännu inte beställt hem allt inför dukningen har ni ett och annat att kika närmare på här i den fina midsommar kategorin. Hos Partykungen.se finns nämligen ett brett och stort sortiment med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande. Bättre än så kan det väl inte bli, eller vad säger ni?

Själv kommer jag helt klart beställa hem lite ansiktsfärg i alla fall. För ni som har följt med i bloggen vet ju att jag älskar att ansiktsmåla, och gärna sysslar med detta på fritiden och när det vankas barnkalas och annat ståhej.

* Inlägget sker i samarbete med Partykungen.se och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy .