Loppi Blogbag - vårpepp

För några dagar sedan kom det hem en härlig Loppi Blogbag, det var ett tag sedan jag fick en nu så det kändes faktiskt riktigt kul att få komma med. Temat denna gång var vårpepp och det kunde inte kommit en bättre tidpunkt, då jag verkligen känner riktig glädje inför våren och värmen nu.
 
Innehållet bestod utav produkter ifrån Yves Rocher, Edet, RFSU och Friggs samt DVD-filmen Pingvinerna från Madagaskar. Alvas stora favorit blev helt klart den sistnämnda produkten, medan min stora favorit blev Edet Ultra Soft toalettpapper, för är det något jag är snål med så är det att köpa mjukt toapapper. Så nu känns det faktiskt lite extra lyxigt att få gå på toaletten.
 
Har visserligen inte testat på alla produkter ännu, detta bör kanske nämnas då jag med ganska stor sannolikhet kommer älska många fler utav det som fanns med. Exempelvis RFSU produkter som jag faktiskt använder en hel del vanligtvis eller Vyes Rochers produkter som står mig varmt om hjärtat. Ni visste kanske inte att jag faktiskt är med i deras bloggpanel vilket känns super kul. Har med andra ord fått testa både en och annan produkt ifrån deras fantastiska varumärke det senaste månaderna.
 
Slutligen måste jag faktiskt nämna Friggs, ett annat varumärke som det köps (och äts) mycket utav hemma hos oss och som faktiskt även är med och bidrar till vårt event med produkter. Deras nyheter känns verkligen super kul att få testa på då vi hemma hos oss faktiskt älskar riskakor. Det är nämligen det ultimata mellanmålet att ta med sig i väskan när man är ute och far. Så lite nya smaker att välja i mellan känns super kul, även om jag antagligen kommer hålla mig till grädfil & lök även i framtiden.