Värmen börjar dyka upp, och sommaren gör intåg!

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED IZ-SOCK.SE. Läs mer längst ner på sidan.

Nu börjar värmen dyka upp, och sommaren göra intåg. Det innebär att det börjar bli dags att rensa ur garderoberna och plocka fram sommarkläderna. I takt med att värmen kommer blir det även dags att införskaffa en hel del nytt, och här hemma har vi noterat att både skor och nya strumpinköp står med på inköpslistan.

Här har jag därför kikat runt en hel del på sistone, och blev riktigt nyfiken när jag hittade iZ Sock som nyligen lanserat sin hemsida i Sverige. iZ Sock tycker att strumpor är världens tråkigaste produkt, men att det är en produkt, som i hög grad medverkar till hur vi har det. Det tycker jag stämmer så väl in då varma eller kalla fötter på jobbet, faktiskt kan vara avgörande för insatsnivån. Det kan förstöra en god dag ute i naturen eller en trevlig kväll med vännerna.

Därför tycker jag det är riktigt bra att iZ Sock som står för strumpor i balans; har som mål att skapa den ideella strumpan med balans mellan slitstyrka och komfort. Som konsument ska man alltid känna sig säker på en god kvalité, och det är jag säker på att man gör. iZ Sock säljer nämligen bambustrumpor och vi alla som har provat dessa, vet ju hur fantastiskt sköna det är. Det är inte alls som andra vanliga strumpor utan nästan som mjukt silke mot huden. Därtill kommer dessutom en rad egenskaper, som gör strumporna behagliga att ha på fötterna.

Visste ni till exempel att:
- Bambufiber kan uppta upp till 50% mera fukt än en klassisk bomullsfiber kan.
- De håller färgen längre.
- De har en av naturen antibakteriell förmåga.
- Dessutom är det riktigt slitstarka.

(iZ Sock säljer dock även bomullsstrumpor av hög kvalité med kammad bomull.)

Hur bra låter inte detta liksom? Hur många blir sugna på nya, fräscha och mjuka strumpor nu?

* Inlägget sker i samarbete med iZ Sock och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.