Det tobaksfria snuset Nordic Spirit

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED NORDICSNUS.SE. Läs mer längst ner på sidan.
 
Det börjar bli kallare här i Norrköping och jag ser verkligen fram emot en riktig höst. Vet inte exakt vad det är men hösten får mig att bli så lugn på något vis. Vi har nyligen gjort en höstrensning i garderoben och det kändes så himla skönt att få lite plats. Både Alva och jag längtar efter de långa filmkvällarna vi kommer ha. Det finns inte mycket som är bättre än att hänga med Alva och njuta av varandras närvaro. Film, filt och något gott att tugga på! Det kommer bli en perfekt höst.

Nu när höstmörkret börjar lägga sig spenderas många timmar framför datorn och jag kom över ett inlägg igår om snus och vilka olika sorter som finns. Jag är ju själv snus- och rökfri, så jag vet inte varför jag fångades av just snus egentligen. Men det var väldigt intressant att läsa om det i alla fall. Jag fumlade mig runt på olika bloggar och sidor och till slut hittade jag information om ett nytt snus som har gjorts av Nordic Snus som heter Nordic Spirit. Det är alltså ett tobaksfritt snus med förpackningar som ser ut lite som en nordisk skog. Ganska snygg för att vara en snusdosa, tycker jag.

Jag själv är ju som sagt anti snus och cigaretter, och har alltid känt att jag helst hittar en partner som håller sig undan själv också. Men om min framtida partner emot all förmodan skulle snusa, så tror jag Nordic Spirit är ett bra alternativ. Något som fångade mitt intresse var nämligen att prillorna är vita. Det ska tydligen göra att det rinner mindre och minska risken att få missfärgade tänder. Låter ju helt klart som ett bättre alternativ, om man nu måste ha något.

Snuset finns i två smaker – Bergamot/Wildberry och Mint. Det låter ju som två riktigt goda smaker, och förhoppningsvis luktar det då godare också. Doften av traditionellt snus är som de flesta vet nämligen ingen vidare. Risken för mig att börja snusa är dock långt bort, utan jag tror att jag håller mig till lösgodiset när jag och Alva ska höstmysa framför nästa film. En film vi suktar efter lite extra mycket just nu att få se är Nötknäpparen och de fyra världarna. Det är en gammal klassiker i en ny tolkning, som ger härliga julkänslor och som ger en möjligheten att få följa med på ett riktigt äventyr. Det är precis en sådan film som jag och Alva gillar.

Hur ser ni på snus? Ni som snusar – skulle ni kunna tänka er att testa denna tobaksfria produkt? Och juste, har ni några fler tips på bra filmer som vi kan fylla våra mysiga höstdagar med?

* Inlägget sker i samarbete med Nordic Snus och är sponsrat. Detta påverkar dock inte mina värderingar eller åsikter om produkterna/företagen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.