Nyheter ifrån Cloetta: Malaco och Läkerol

Här om dagen ramlade det in ett härligt paket med smarriga nyheter ifrån Malaco och Läkerol. Det var två nya favoriter i Malacos småpåsefamilj – Colaflaskor och Salt sill. Cloettas mest uppskattade smaker inom lösviktsgodis. Paket innehöll även två nya Läkerol smaker med inspiration från Thailand! Dröm dig bort till soldränkta stränder och kristallklart vatten med våra fräscha och unika smaker med twist. Det nya smakerna heter Ginger Lime och Chili Licorice och deras fantastiskt fina askar är båda inklädda i temats färger.

Själv fastnade vi direkt för smågodiset, och det var även det som åts upp först. Det härligt goda colaflaskorna känner man ju igen sedan tidigare, och det lanserades faktiskt redan på 80-talet medan den salta sillen går så långt tillbaka som till 50-talet! Salta sillen hade vi dock faktiskt inte ätit förut trots att den har funnits så länge. Så det kändes lite extra spännande, och nu i efterhand kan jag absolut lova att vi kommer äta den vid fler tillfällen.


När det kommer till det nya smakerna ifrån Läkerol blev det dessvärre inga favoriter. Läkerol Ginger Lime har en frisk smak med en hint av ingefära och Läkerol Chili Licorice smakar lakrits med lite extra hetta. Den ena var alldeles för stark, medan den andra var alldeles för sur. Själv har både jag och Alva en annan stor favorit när det kommer till Läkerol, en annan nyhet som släpptes för inte allt för länge sedan. Nämligen Salty Carmel som är riktigt, riktigt god. Så den rekommenderar vi varmt vidare.


Alla produkter lanseras under veckan, och godispåsarna kommer i påsar om 80 gram.