Halloween på Kolmårdens Djurpark

I morgon blir det ett besök på Kolmårdens Djurpark tillsammans med Alva. Det ska bli riktigt spännande då det faktiskt är Halloween i parken vilket innebär att läskiga gastar, häxor, spöken och vampyrer kryper fram ur sina hålor. På plats bjuder häxor, pirater och ett orakel på spännande och spökliga historier i tre olika föreställningar. Och under en ruggig varelsesafari får man lära sig mer om vampyrer, varulvar och zombies. Kolmårdens Djurpark tipsar om att man gärna får komma utklädd och delta i Halloweenparaden som avslutas med en färgsprakande spökbal i Marine World.
 
Hur spännande låter inte detta? Själv är vi här hemma hel taggade och redo för ett riktigt Halloween äventyr, och självklart ska Alva komma utklädd och delta i paraden tillsammans med Kalle. Min andre bror Erik och hans flickvän Elin följer med de också som sällskap och är nog minst lika taggade som vi.
 
Är ni också sugna på att besöka Kolmårdens Djurpark? I sådana fall vill jag tipsa om att den 30 oktober till 2 november upprepas succén med att förvandla Kolmården till en ryslig och rolig plats för hela familjen. Förutom att uppleva delar av djurparken, delfinshowen Life, Safari och Bamse, så får ni en dag fylld av spökliga och roliga upplevelser. Parken är öppen i mellan 11-17. Kanske syns vi redan i morgon i parken?