Att börja blogga igen var lättare sagt än gjort

Att börja blogga igen mer regelbundet var lättare sagt än gjort. För några dagar sedan gick min dator nämligen sönder, och även om jag har både surfplatta och mobil och rent tekniskt sett kan skriva, så tappade jag motivationen totalt. Hoppas motivationen återfinner sig snart, och att datorn som ska in på lagning går att rädda annars vet jag inte vad jag gör.Tills dess kommer det nog vara ganska tyst här inne, men jag ska försöka få in ett och annat inlägg och göra mitt bästa för att hålla bloggen vid liv.
 
I stället kommer det bli fokus på jobb, jobb och åter jobb tillsammans med en massa studier. Kommer även satsa på mer tid och roligheter med Alva. Det är faktiskt en fördel mitt i det tråkiga, att man får mer tid med annat och mindre tid framför skärmen som annars lätt kan försvinna i väg. Dessutom har jag lånat hem en hel hög med böcker att läsa (något som annars för min del ofta brukar prioriteras bort), så det är vad jag ska sysselsätta mig med om kvällarna i fortsättningen nu när jag blir datorfri ett tag framöver.

Andra roliga saker som skett är att vi nu börjat jobba med ytterligare ett event. Det känns fantastiskt och vi har en hel del planer inför det, och roligast utav allt är att det faktiskt involverar barn vilket gör att Alva på så vis blir ännu mer involverad och intresserad. Dessutom har Egmont Panelen dragit i gång igen så nu kommer det bli en hel del spelande och test av nya produkter här hemma. Det har både jag och Alva sett fram emot så det känns verkligen super kul då vi verkligen älskar att pyssla loss, spela spel och umgås tillsammans.
 
Det var lite kort om läget, och allt jag egentligen ville skriva. Nu vet ni hur som helst varför det ekar lite tomt här. Hoppas ni håller ut och stannar kvar tills jag är tillbaka!