Decemberboxen från Loddo

I samband med vår inbjudan för vårt nätverk till Sagojul på Kolmården kom vi i kontakt med Loddo.se. För oss var Loddo ett helt nytt företag, och det kändes därför extra spännande att vi inte bara fick chansen att dela ut en varsin box per familj, utan dessutom fick den lyxiga äran att låta alla våra utvalda familjer få möjligheten att delta i Loddos expertpanel.

Vi själva fick givetvis en varsin plats i Loddos expertpanel vi också, och den lyxiga decemberboxen som vi fick och delade ut innehöll något för båda stora och små. Boxarna var riktigt tunga och det var tur att de flesta hade tillgång till bil att dumpa av alla giveaways i – för ingen inte ens vi själva orkade bära omkring på allt inne i parken.

I boxarna från Loddo kan man hitta allt från mat, städ, tvätt och hygien till förbrukningsvaror. Boxen har ett värde på 392 kr, men det kostar ynka 99 kr/box att prenumerera. Boxarna levereras varann månad och det finns ingen bindningstid. Hur bra är inte det?

Är ni sugna på boxen och vill beställa direkt så får ni 10% rabatt på första boxen med rabattkoden sk16

 

Innehåll i Loddo December 2016

  • Flux Drops
    Sockerfria och läskande sugtabletter som varar länge med en smak av rabarber och jordgubb.
  • Glade Doftljus Large
    Ett doftljus för de lite större ytorna med en stilren design som passar i alla hem. Fick varianten With Love som har en brinntid på 52 timmar.
  • Pritt Rainbow
    Färgade limstift som limmar och torkar i färg. Starkt och flexibelt lim för julpyssel med papper, papp, glitter m.m. Limmassan består av 90% naturliga ingredienser och är fri från lösningsmedel. 
  • Mjälloms Havre Tunnbröd
    Havretunnbröd är lätt och krispigt med fyllig smak av havre. Passar utmärkt till soppor, smörgåsbord och även till bickning med goda ostar, marmelad och chark. Det är helt mjölkfritt och bakade på svenska spannmål. 
  • Nutisal – Gourmé Mix
    Nutisal är nötterna för dig som bryr dig om kvalité. Alla nötter är noga utvalda och torrostas över öppen låga enligt en 70-årig libanesisk tradition. Detta bevarar nötens goda egenskaper och lyfter fram varje nöts indivduella smak och krispighet. 
  • Colgate PRO-Relief Whitening
    En tandkräm mot ilningar och som har en skonsam whiteningeffekt. Ser med spänning fram emot att få prova denna!
  • HealthyCo Proteinbröd
    Ett saftigt och nyttigt bröd som håller dig mätt länge. Innehåller 18% protein, 60% mindre kolhydrater och inga konserveringsmedel. Liten förpackning och perfekt att packa med i väskan vid utflykt.
  • Mjälloms Järnrike
    Ett slags blodbröd som innehåller hemjärn som är lättupptagligt för kroppen. 4 skivor täcker dagsbehovet. Man kan äta det smulat i filen eller i smoothies eller bara som en macka. Detta är ett utav Sveriges järnrikaste livsmedel, och perfekt för dig som behöver få i dig extra järn.
  • Duck Fresh Discs
    Förebygger kalkavlagringar och fräschar upp toaletten. Gelen är självhäftande och räcker upp till 8 veckor. Ett modernare alternativ än ett toalettblock. 
  • Vinging Toys – en groda från grodspelet
    Det gamla goda grodspelet där man ska få så många grodor som möjligt ner i hinken. Hade det själv som liten, och ser med spänning fram emot att samla ihop så många som möjligt. Ett roligt och fartfyllt familjespel som lockar till många skratt.