50 stycken biljetter kvar till Mammamingel 2015!

Nu är det nytt år och det innebär att vi jobbar stenhårt inför vårt event. Vi arrangerar nu vårt event Mammamingel för fjärde året i rad, och i år äger vårt event rum den 23 maj på fantastiska Louis De Geer konsert & kongress i Norrköping. Vi har redan ett 50 tal anmälda, vilket innebär att vi nu exakt har hälften av biljetterna kvar så har ni ännu inte bokat er biljett är det hög tid att göra det nu. 
 
Eventet pågår i mellan 11:00-22:00. Under dagen och kvällen ges möjlighet att shoppa ifrån våra fina utställare, delta i mängder av som stora som små tävlingar och lyssna till intressanta föreläsningar. Vi har givetvis även ett hotellerbjudande som avser Elite Grand Hotel, ni kan läsa mer om detta på vår hemsida där ni även kan boka er plats och lära mer information om eventet.
 
Vi har på plats helt fantastiska företag som Sense, Hälsoteamet, Intima, Älsklingsfrö, Acrilex Egenvård mfl. och även helt ljuvliga sponsorer som Estrella, Finnerödja, Kockens, Babyland och många fler. Det kommer med andra ord helt klart bli en dag och kväll som ni inte vill missa.