Luciafirande i kyrkan

I dag blev det en tidig morgon för både mig och Alva, att kliva upp tidigt de är mornar som ingen av oss riktigt uppskattar. Varken jag eller Alva är nämligen något större fan utav att kliva upp tidigt, men den här veckan börjar ju allt lussande och de gillar vi förstås. Så det var bara att kliva upp i morse och se glad ut så att säga, och trots att vi bägge var lite extra sega så kom vi i väg i tid i alla fall. I dag var det nämligen föräldrarnas tur att komma och lyssna, titta och beundra barnens alla sånger.

Det var faktiskt riktigt mysigt att se deras uppträdande, och de fick julkänslorna att titta fram lite mer trots bristen på snö. Alva valde att vara tomte i år och var så fin så.

Nu när deras uppträdande är slut, jag har vinkat hejdå och kommit hem igen är det dags att fixa och stå i lite på hemmafronten. Planen är att hinna med att plocka, städa undan och greja lite och köra lite tvätt nere i tvättstugan tills Alva kommer hem senare i eftermiddag. Framåt kvällen väntar ett härligt julbord tillsammans med trevligt sällskap. Själv kan jag inte tänka på annat just nu, för julbord – de om något är lite extra speciellt (och så gott!).

Vad händer hos er i dag den 12 december? Något Luciafirande kanske?