Livsstilsförändring

I morgon är det första dagen på mitt nya liv, och jag vet att det känns som en dålig klyscha när jag skriver det, och att jag säkert skrivit det flera gånger förut. Men den här gången ska jag verkligen fixa det och ändra om min livsstil helt. Jag vet att jag förut alltid har varit ensam, och trevat mig fram i djungel kring vad man bör äta och inte och hur jag ska träna och inte.

Men nu har jag för första gången någonsin hjälp, stöd och peppning och de från fantastiska Linda & co från HälsoFreak. Det känns helt fantastiskt och det känns verkligen som de här kommer ge resultat och hjälpa mig på rätt väg emot mitt mål.

I morgon startar jag alltså med att hämta ut mina första måltider från restaurang HälsoFreak. Det blir två mellanmål, lunch och middag. Redan nu ser jag fram emot vad jag ska äta, och ser med spänning fram emot att få testa på mycket nytt under den kommande månaden. Förutom ny mat framöver har jag ett träningsschema att följa, och första veckan blir det fokus på simning, power walks och promenader. Det känns som en bra start och jag känner mig riktigt taggad.

Ni följer väl med mig på min resa?