Personligare jul med canvas

Det finns få saker som kan lyfta ett helt rum, men är det något som kan det så är det canvas tavlor. Hemma hos oss så finns det därför tre canvas tavlor varav den ena finns i mitt vardagsrum, den andra i Alvas rum medan den sistnämnda ännu inte har fått sin givna plats här hemma ännu. Det första motivet föreställer som ni ovan kan se mig själv, min mamma och min dotter. Det är en bild tagen hos en professionell fotograf här i Norrköping, och en tavla som för mig väcker många känslor av glädje, kärlek och närhet. 


Det andra motivet som hänger i min dotters rum är ett helt vanligt Disney motiv med Tingeling. Det väcker inte lika mycket personliga känslor, men det lyser upp omgivningen och är en fin inredningsdetalj som passar bra in i rummet med sina klara färger. För canvastavlor är verkligen en inredningsdetalj som är exklusiv, och som alla borde ha minst en utav där hemma enligt mig. Det är personliga, berör och väcker känslor som minnen, saknad och till och med kärlek.

Därför tipsar jag med glädje om att ni alla som funderar på att beställa canvas tavlor borde göra ett besök hos Canvas of Sweden nu till jul. Där finns julklapparna både till dig, dina föräldrar och dina barn men även till vännerna, arbetskollegorna eller varför inte chefen.

Själv önskar jag mig mycket saker nu till jul, och en av alla önskningar är faktiskt en canvastavla som representerar vårt event. Det är en tavla jag och min kollega/mamma faktiskt vill ha uppe på väggen på vårt gemensamma kontor för att kunna titta på lite när vi känner att vi behöver inspiration, uppmuntran eller bara vill känna lite stolthet över det vi trots allt har åstadkommit.

Vilket motiv skulle du vilja prydde din vägg hemma hos dig?