Sommaren 2015

Här hemma rullar tiden i väg och dagarna flyter på, och jag påminns om att det inte är långt kvar tills Alva börjar andra klass. Tänk att hon redan har hunnit bli så stor, min lilla tjej. Vi försöker dock njuta och ta vara på dagarna till max. För några dagar sedan kom vi exempelvis hem ifrån en härlig resa med familjen på Häringe Slott. Vi hade äran att bjuda dit några utvalda i vårt nätverk för att se Häringe Slotts sommarteater PINOCCHIO som hade premiär. Det var mycket trevligt men inte riktigt så många som kunde komma, men det är väl så det är nu i semestertider. Vi har som tur är flera roligheter att bjuda på i höst för vårt nätverk, så är man inte inskriven ännu så är det hög tid att göra det nu.
 

Här hemma planeras det nu inför nästa resa som bär av till storstaden. Det blir Alva och jag ensamma som reser till Stockholm för äventyr i ett par dagar, medan resterande av familjen beger sig på äventyr åt andra hållet närmare bestämt Gotland. Tror vi alla kommer få helt fantastiska dagar med en massa spännande, och i ärlighetens namn är jag faktiskt glad över en resa för bara mig och Alva. Det är faktiskt resorna vi gjort själva som ligger allra varmast om hjärtat. De resor där vi verkligen varit med varandra och gjort det som fallit oss in.

Den här resan har vi ibland annat planerat in vårt första besök på Yasuragi, och jag har verkligen höga förväntningar efter allt gott jag hört. Alva ser fram emot att få testa på lite behandlingar och lära sig att göra fina maki-rullar av en professionell sushikock. Själv ser jag fram emot att få testa på en massa nytt och förhoppningsvis få lite avkoppling efter all stress som finns i vardagen.

 

När vi kommer hem väntar ytterligare ett sportläger för Alva, och så ska vi hinna utnyttja en gammal vinst som består utav en resa till Borensberg med kanotpaddling. Därefter får vi se om vi hinner med något mer innan skolan startar i gång. Kanske tar vi bara det lugnt hemma och njuter i stället för att bege oss i väg på äventyr. Det börjar ju faktiskt bli dags att spara undan pengar också, för i vår hoppas vi kunna bege oss i väg på vår första riktiga utomlands semester. Frågan är bara vart vi ska åka? Grekland, Spanien, Turkiet? Vad finns det mer?