Mammamingel - stödjer Rosa Bandet!

 

Mammamingel är ett årligt event med konceptet "Lite lyx och flärd, det är ju varje mamma värd!". Vi firar 5 års jubileum den 1 oktober 2016 på Nya Parken i Norrköping, och i år har vi valt att stötta Rosa Bandet. Vi tyckte det passade perfekt med tanke på att 1 oktober är allmänt känd som internationella bröstdagen. Dessutom är Rosa Bandet något som står oss varmt om hjärtat.

Vi kommer stödja Rosa Bandet på flera olika sätt, men framförallt genom att uppmärksamma det hela. Vi kommer ha flera föreläsare på plats under eventet som föreläser kring ämnet. Både människor som har förlorat en nära anhörig, men även personer som själv varit drabbade. Vi kommer även ha Moa-Lina Bröstcancerföreningen i Östergötland på plats som utställare. De kommer informera, sälja Rosa Bandet och diverse produkter i förmån för detta ändamål och vi hoppa givetvis detta kommer vara uppskattat ibland våra gäster.

Förutom allt detta har vi givetvis även startat en egen insamling, och ni kära läsare får mer än gärna vara med och bidra. Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.

Ni hittar vår insamling här, och ni får mer än gärna sprida den vidare så får fler chansen att bidra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: