Det här med dejtingsidor

Ingen vill egentligen vara singel och senaste trenden att kunna registrera sig på en dejtingsida på nätet skapar flera möjligheter till alla som är singel och sökande. Detta kanske känns lite mer som ett ”off topic” ämne men jag har precist läst hur många som har lyckats hitta kärleken på nätet men även ett flertal scenarios där han eller hon har blivit lurad på pengar mm.

 

Hemsidan Dejtingkung.se analyserar svenska dejtingsidor i Sverige. En riktigt bra sajt som skapar kritiserande inlägg samt artiklar genom sina egna erfarenheter av poppis trenden. Att registrera sig på enstaka dejtingsidor tar ju knappt ens en minut men det är nog viktigt att vara försiktig och därmed ytterligare en anledning till att jag rekommenderar ett besök hos Dejtinkung. Det är viktigt att ha balans nu när våren är på G, att använda sig av online dejting ska nog enbart vara ett komplement och inget heltidsjobb eftersom kärleken kommer när man minst anar! Ett inlägg som är intressant hos dem är bra dejting frågor att ställa på dejten som alla borde läsa.

Postat av: ♥ Sojka ♥

Känner flera som träffats via dejtingsidor. Idag är det nog svårt att hitta partner på andra sätt.
Kram och glad påsk! :)

Svar: Ja, det är nog många som träffar varandra via olika dejtingsidor nu för tiden.
Kram och glad påsk lite såhär i efterhand ;)
Mammasvardag

2015-04-02 @ 10:02:38 / http://sojka.malmolife.se/
Postat av: Johanna Retrolover

Hehe, jag har dejat hur mycket som helst via dejtingsidor :) Men var tyvärr en sån där oseriös dejtare som inte ville något särskilt. Ps. Såg att du tävlade i min förra tävling, du har väl inte missat min senaste? :) http://retrolover.se/2015/03/vinn-valfri-poster-fran-confident-living/

Svar: Tråkigt ibland när man stöter på sådana där oseriösa typer som egentligen inte vill ha något seriöst. Man får lov och hoppas att personer ifråga är öppna redan ifrån början vilket typ av förhållande man är ute efter, så man slipper få känslor för varann osv för att inse efteråt att man inte har samma känslor.
Kram Sanna
Mammasvardag

2015-04-05 @ 15:22:22 / http://www.retrolover.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: