NÄR DET GÄLLER MIN TRÄNING

I slutet av förra året köpte jag ett gymkort på Medley, det var mitt års bästa köp och inte för en sekund ångrar jag att jag numera spenderar drygt 300 kr i månaden på mig själv och mitt välbefinnande. Men samtidigt är jag så otroligt besviken för förra terminen hade jag ett ledig pass ifrån skolan, där jag lyckades få in ett träningstillfälle i veckan vilket jag verkligen kände tog på mig. Men nu har schemat för den nya terminen ändrats, min lediga lucka har försvunnit och vi har inte heller någon idrott eftersom vi redan läst det ämnena.

Det innebär att jag just nu känner mig väldigt besviken dels över att få betala 300 kr/månaden för ett kort jag inte har möjlighet att utnyttja, men nästan ännu mer över att det inte finns barnpassning på ett enda gym här i Norrköping så att jag som ensamstående kan ha möjligheten att känna mig hälsosam, snygg och vara nöjd med mitt utseende. Det enda positiva är att det fortfarande finns hemma träning, även om det inte alls ger mig lika mycket och inte alls får mig att vara lika motiverad som när jag är på gymmet eller i sim bassängen och simmar. Men förhoppningvis kommer problemet att lösas inom kort för mig, men jag kan ändå inte sluta tänka på alla andra ensamstående som sitter i samma situation som mig och inte har en enda som ställer upp.

Men till att börja med har jag antagit Erikas utmaning, hon har nämligen hittat en fantastisk sida som erbjuder träning, tips, artiklar osv. och många saker är speciellt anpassade för kvinnor som har fött barn tidigare vilket passar mig perfekt. Därför kommer jag tillsammans med Erika och resten av gänget som hänger på oss numera att ta tag i kilona och bli kvitt dom.

Vill ni hänga med på resan? Vill ni vara med och pusha och stötta varandra?

Postat av: Anonym

jasså:D

2011-01-14 @ 23:29:49 / http://eweman.blogg.se/
Postat av: Erika-Mitt Nya Liv

Vad roligt att du är med!!! Det hela känns så mycket lättare nu när vi blir fler som stöttar varandra! Vi fixar detta!=)

2011-01-14 @ 23:37:31 / http://noonewantsforever.blogspot.com
Postat av: carro

thanks ;)

2011-01-14 @ 23:40:08 / http://lovelyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: