Provfilmning

Idag vaknade vi upp relativt tidigt, vilket inte händer varje söndagsmorgon. Här hemma är vi vanligtvis ganska sega på mornarna. Men idag hade Alva en viktig tid att passa som hon absolut inte ville missa. Så vi gjorde oss redo så snabbt vi bara kunde och begav oss därefter iväg.
 

Utanför mötte vi upp min pappa i bilen. Han var redo att köra oss bort precis som utlovat. Längst vägen passade Alva på att öva sina repliker ett par gånger extra. Idag väntade nämligen en ny provfilmning för Alva. Det var ju ett tag sedan sist men åt andra sidan söker vi inga roller aktivt heller. Men när det väl dyker upp så är Alva alltid på hugget.

 

Det var hon även idag och det märktes tydligt. Hon blev klar först av alla barn på plats. Hon fick också beröm av filmteamet för att hon kunde replikerna som ett rinnande vatten. Det kändes riktigt härligt att höra, och det syntes på Alva att även hon tyckte. Oavsett hur det än går så var hon riktigt, riktigt grym och det ska mitt lilla hjärta ha stor eloge för. Hon är fantastiskt bra och jag är galet stolt över henne.

 

Nu får vi bara hoppas hennes presentation räcker hela vägen, och att hon i övrigt passar in för rollen när det gäller utseende och personlighet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: