Alvas nya favorit - Ever After High

Alva har alltid älskat dockor av alla slag, och när hon av misstag snubblade över den nya serien Efter After High på Netflix för en tid tillbaka fastnade hon direkt. En ny serie hade etsat sig fast i hennes hjärta och dagarna därefter kretsade kring vad de alla karaktärerna hette, gjorde och hur det såg ut. Bara några dagar senare upptäckte vi tillsammans att det faktiskt fanns riktiga dockor, och det dröjde inte länge innan Alva berättade glatt för alla hon träffade om vilken docka hon önskade sig mest.
 
När Ever After High dockan Raven Queen kom hem några veckor senare hade Alva fullt upp hela dagen. Det var skratt inne på rummet, modevisning för dockorna som bytte kläder och sist men inte minst Barbie dockan Ken som fick Ravens Queens tuffa yta att smäta. Raven Queen blev presenterad för alla dockorna ifrån Monster High-gänget som blev glada för en ny tjej i deras värld, och därefter startade skoldagen i gång i rummet intill.
 
Kort sagt är Ever Ater High en serie som det önskas fler dockor ifrån, och en serie som garanterat kommer ta över Alvas rum på mer än ett sätt. En docka med snygga och tuffa detaljer som verkligen ger dockan det där lilla extra.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: