Tavlingar

Tävla med Ellos

Publicerad 2012-11-28 00:21:51 i Pågående

I samarbete med Ellos tävlar jag hos HemmaPåVåranGataIStan.
 
 
Det var bara lite mer än drygt ett år sedan min 5 åriga dotter och jag flyttade hemifrån. Det har tagit oss en lång tid att komma så pass långt som vi har när det gäller vårt boende, men fortfarande saknar vi den där känslan av att ha ett riktigt hem i många rum. Men med lite nytt till vår första riktiga jul här hemma (då förra knappt räknades då vi fortfarande bodde i kartonger till och från) skulle vi komma en steg närmare. Det vore därför guldvärt att få vinna ett presentkort att investera på lite jul produkter till vårt hem.
 

Tävlar om ett startpaket med Duplo (16/11)

Publicerad 2012-11-09 19:13:00 i Pågående

Tävlar om ett Duplo startpaket från SpelMedPosten.se hos MansonDust.
 
Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta pris till mitt gudbarn som snart blir 1 år. Det vore en perfekt present till henne som ännu inte har något lego, och eftersom jag själv av egen erfarenhet vet att lego är en praktiskt och rolig leksak som kan användas år efter år. Tror hon skulle uppskatta det mycket precis som hennes föräldrar.

Tävlar om en Britax Multi-Tech II (19/11)

Publicerad 2012-11-07 02:52:08 i Pågående

Har valt att hålla killen jag träffar lite utanför bloggvärlden (eftersom det är hans önskemål),därför tänker jag inte uppge några namn här men jag skulle verkligen vilja vinna den här bilbarnstolen till honom och hans kommande barn, för jag vet själv hur otroligt viktigt det är med en säker bilbarnstol. Hans one night stand som han hade innan han träffade mig blev oplanerat gravid och valde att behålla, och nu när det lilla livet kommer ut i januari blir han pappa och han fasar stort inför det även om han försöker spela cool inför det hela.
 
Här kan du vara med och tävla om en denna stol som tävlas ut hos Annika i samarbete med Annas Babyshop.
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela