Tavlingar

Tävlar om The Hunger Games

Publicerad 2013-09-24 14:58:00 i Pågående

    
The Hunger Games såg jag på bio för första gången, och jag blev stört förälskad i storyn och dess karraktärer. Har nu sett filmen ytterligare ett par gånger hos vänner och bekanta men jag saknar fortfarande filmen här hemma i den egna bokhyllan. Det vore därför fantastiskt kul om jag fick chansen att vinna hem den - för då skulle jag kunna se den om och om igen.
 
Här kan ni vara med och tävla ni också!
 

Tävlar om ett presentkort värde 500 kr

Publicerad 2013-09-10 14:30:00 i Pågående

 

Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 500 kr ifrån Nillashandelsbod.se hos Elina. Skulle super gärna vilja vinna då inredning är ett stort intresse för mig, och jag försöker lägga ner så mycket pengar som möjligt på att göra om här hemma och få det hem jag alltid drömt om. 
 
Något som Nillashandelsbod.se och Elina skulle kunna hjälpa mig med en bit på vägen, igenom att låta mig vinna så att jag skulle kunna investera i ett kokbokstöd i blått, en vacker blå tillbringare, en blå rutig brödkorg och slutligen två blockljus i rött. Det är nämligen alla fina saker som jag länge önskat mig och som skulle passa perfekt här hemma i mitt hem inredningsmässigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela