Tavlingar

TÄVLAR OM EN RESA TILL STOCKHOLM OCH BILJETTER

Publicerad 2011-01-28 17:23:21 i Avslutade


Tävlar om en resa för två till Stockholm och biljetter till TLCs stora kändisfest arrangerad av Bindefeld, för mig vore det en otrolig upplevelse att få vinna det här priset!

TLC – The Learning Channel – är en tv-kanal som Discovery Networks äntligen har lanserat i Sverige. TLC är en kanal för hela mig och visar program inom karriär & livsstil, kropp & hälsa, familj & relationer, brott & dramatik, design & inredning, mode, mat, sex mm.

Vill ni också tävla kolla in här!

TÄVLAR OM EN PROFESSIONELL FOTOGRAFERING

Publicerad 2011-01-28 00:23:38 i Avslutade


Eftersom jag själv studerar och drömmer om att jobba inom media, dock mer inom journalist delen så vore det väldigt roligt att få bli fotograferad och att få chansen att eventuellt få tips om hur jag själv kan fota bättre osv. för att utvecklas och bli bättre utav en professionell fotograf som Kim.

Dessutom har jag aldrig fått chansen att stå framför kameran och modella på riktigt,  som jag har sett så många andra göra och därför vore det extra roligt att få snygga och professionella bilder att visa upp inför vänner och familj och kanske även få möjlighet att göra ett stort och fint familjefoto på mig och min dotter att förstora upp och sätta på väggen i min lägenhet när vi flyttar i augusti/september.

TÄVLAR OM ETT PRESENTKORT

Publicerad 2011-01-27 23:38:00 i Avslutade


"Jag är med och tävlar hos Sara om presentkort hos Solentro. Tre stycken vinner ett presentkort på 300:- att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150:-. perfekt, eller hur? Tävlingen pågår tom den 10:e Februari"

FASHIONQUE.SE

Publicerad 2011-01-27 00:16:19 i Avslutade

En ny portal för mode har lanserats, nämligen Fashionque. Fashionque är skapat med syftet att sammanföra erbjudanden från de mest framstående e-handelsbutikerna inom mode i Sverige och utlandet. Enligt mig är idén väldigt smart och jag kommer i fortsättningen hålla utkick på den här sajten, för här fanns det verkligen ett och annat guldkorn där inne. Men för att avsluta här så berättar jag om min favorit som blev ASOS Tailored Cropped Boyfriend Blazer som ni ser ovan på bilden. Har länge önskat mig en kavaj och behöver verkligen en till mötet nu den 1/2, så vore verkligen underbart om jag hade haft pengar att beställa hem en.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela