Tavlingar

Tävlar om rosenkräm anti-rynk

Publicerad 2013-03-25 12:30:25 i Pågående

Jag vill väldigt gärna vinna denna antirynk rosenkräm från svenska Rosenserien. Det är en 100 % naturlig produkt som är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm. Rosenkrämen innehåller parakrasse som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden samt är rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor som kan fördröja åldrande processerna i huden. Rosenkräm antirynk är även nominerad till ”Årets Svenska Produkt”! Tävling om Rosenkräm antirynk finns på Emma-Lous blogg:http://www.mondoblog.se/emmalous/2013/03/20/tavling-vinn-antirynkkram-rosenkram-fran-rosenserien/

Tävlar om en Stockholmsweekend

Publicerad 2013-03-10 10:59:00 i Pågående


Jag tävlar hos Elinochalva om en stockholmsweekend värde 4860 kr i samarbete med Castanea vandrarhem.
 
" Castanea är ett litet personligt vandrarhem, beläget på en av Gamla Stans smala och kullerstensbelagda gator. Mer centralt kan det inte bli. Det var från den här lilla ön med det kungliga slottet som huvudstaden började växa på 1200-talet. Med den allra vackraste kastanjen på ett litet torg alldeles utanför. I dag kan du bo bekvämt och trivsamt innanför de månghundraåriga murarna på Castanea vandrarhem, mitt i Gamla Stans myller av små mysiga affärer, gallerier, caféer, pubar och restauranger. En perfekt utgångspunkt för att utforska Stockholm – staden på vattnet."
 
Det vore super härligt att vinna en Stockhomsweekend till mig och dottern, då vi mer än gärna skulle åka i väg på ett äventyr där borta i huvudstaden som vi sent skulle glömma. Vi skulle troligtvis utnyttja vinsten i sommar värmen eftersom vi i år för första gången varken betalat in en resa i förväg eller lagt undan pengar, något som vi tidigare alltid har gjort. Det innebär att sommaren just nu i skrivande stund står utan planer och med tanke på att mitt CSN tar slut i maj, och jag fortfarande väntar på besked i fall jag har jobb eller inte i sommar, så känns allt osäkert och de lutar mer emot att vi kommer bli hemma hela sommaren ut utan några pengar. Denna vinst skulle därför komma väl till pass då vi verkligen skulle kunna njuta och strosa runt på stadens alla gator, njuta av en glas eller två intill vattnet, och besöka stora som små platser som är värda att besökas och avsluta kvällarna med sköna sängar på Castanea, en ny plats för båda att besöka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela