Tavlingar

TÄVLAR OM EN LYXIG KÄRLEKSRESA

Publicerad 2010-09-26 23:14:13 i Avslutade

Tävlar om att vinna en lyxig kärleksresa till Gotland hos Bloggfamiljen. För mig vore den resan perfekt för jag behöver verkligen komma bort ifrån vardagen och all stress som den för med sig med allt ifrån jobb, studier, barn och alla projekt man hela tiden har i huvudet vid sidan av, men som samtidigt hela tiden driver mig mer framåt emot mitt mål och mina drömmar. Det vore skönt att bara få slappna av och vila upp sig i ett par dagar tillsammans med min dotter (är ensamstående och singel så har ingen partner). Jag tror dessutom inte jag skulle vara ensam om att njuta av lite extra kvalitetetstid, utan det skulle min 3 åriga dotter uppskatta enormt och det skulle vara en stor upplevelse för henne att få åka båt för första gången i sitt liv.

Hur många medeltida kyrkor finns det på Gotland?
Svar:
92 medleltida kyrkor finner du på Gotland.

NY TEMA HELG - HÖST KLÄDER FÖR MAMMA OCH BARN

Publicerad 2010-09-25 14:24:13 i Avslutade

Nu har Diana startat en ny temahelg, eller snarare en temavecka eftersom hon har beslutat sig för att fylla på med extra mycket  tävlingar, tips och inspiration för oss som gillar mamma och barn kläder! Ni kommer finns tips på bra gravidplagg, amningskläder och barnkläder men även en hel del utav höstens alla nyheter.

Tema helgen pågår i mellan 24-1 oktober. Om du tipsar om tema helgen i din blogg eller via mail får du dubbel chans i ALLA tävlingar som pågår under veckan.

TÄVLAR OM EN VALFRI UPPLEVELSE

Publicerad 2010-09-21 09:55:59 i Avslutade


Jag är med och tävlar om en valfri upplevelse ifrån Upplevelse.com. Tävlingen hittar ni inne hos Prisa.se. Om jag hade turen med mig att vinna skulle jag väldigt gärna vilja vinna Supermodell för en dag, det vore så fantastisk roligt att få testa på att stå framför kameran, bli stylad och allt och verkligen känna hur självförtroendet växte.

Så in med er och upptäck alla Tävlingar som finns inne på Prisa.se!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela