Tavlingar

TÄVLAR OM ETT PRESENTKORT

Publicerad 2010-11-30 23:51:28 i Avslutade


"Jag är med och tävlar på Marias Krypin om presentkort hos Solentro. Tre stycken vinner ett presentkort på 300:- att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150:-. perfekt, visst? Tävla du med. Tävlingen pågår tom 1 December"

TÄVLAR OM ETT TANDBLEKNINGSKIT

Publicerad 2010-11-29 13:21:03 i Avslutade

Jag är med och tävlar om ett valfritt tandblekningskit inne hos Laila i samarbete med beconfiDent. Om jag skulle ha turen med mig att vinna skulle "Startpaket 16% Sensitive Mint XXL" stå på min önskelista, eftersom det innehåller ett bra startpaket för mig som aldrig tidigare har blekt tänderna. Har mycket missfärgningar efter perioden (då jag rökte) och läsk, kaffe och annat som jag druckit så det vore väldigt roligt att få det där lilla extra hollywood leendet att visa upp.

TÄVLAR OM EN WAKE-UP LIGHT

Publicerad 2010-11-24 23:42:25 i Avslutade


Wake-up Light imiterar den effekt som uppkommer under sommaren genom att lysa upp ditt sovrum en halvtimme före det att du ska vakna. Ljuset blir gradvis starkare och sätter då igång kroppens fysiska uppvakningsprocess.  Med nya Philips Wake-up Light kan du även anpassa väckningsupplevelsen med hjälp av ljud och musik via USB. Wake-up Light har även en skymningssimulering som gör att du eller ditt barn kan somna till ett naturligt nedtonande ljus och ljud. Du kan även ställa in tidslängden på skymningssimulationen.

Tävlar om Philips nya Wake-up Light värde 1299 kronor hos minbebis!

Jag är själv en riktigt kvällsmänniska är ofta uppe sent om kvällarna/nätterna och föredrar att sova längre på morgonen, vilket ibland gör att man kommer för sent till skolan, jobbet, träningen eller vart man nu är på väg när man bestämt en tidig träff. Därför vore en Wake-up Light så bra för mig som förhoppningsvis skulle vakna mycket lättare och inse att det faktiskt är skönt att somna tidigare om kvällarna i stället.

TÄVLAR HOS HELLOKITTYSHOPPEN

Publicerad 2010-11-21 18:13:52 i Avslutade


Hellokittyshoppen.se har en hel hög med favoriter som står både på min och min 3 åriga dotters önskelista. Ibland annat det fina spelet Hello Kitty Fia med knuff som passar perfekt nu när Alva nyligen börjat intressera sig för spel och pussel. Men även det snygga glasen Hello Kitty Set 2 Glas att dricka i under fredagskvällarna eller vad sägs dom det fantastiska hörlurarna så Alva slipper ta mina varje gång, dessa hittar ni här Hello Kitty Hörlur Svart.

Men det är långt ifrån allt vi önskar oss utan det gosiga mjukisdjuret Hello Kitty Mjukisdjur Angel liten skulle gärna få ta plats i min dotter säng vid nattdags och den snygga muggen Hello Kitty Mugg Äppel skulle sitta perfekt framme vid frukost. Men titta på den fina dagisväskan Hello Kitty Ryggsäck Apple att förvara alla extra kläder i till och från dagis och en liten och snygg matchande plånbok förstås att lägga slantarna i som mormor ger Hello Kitty Plånbok Angel Berry. Sist men inte minst skulle mamma själv önska sig den snygga tygkassen att bära med sig matvarorna hem när vi handlar Hello Kitty Tygkasse Rosa.


Ni hittar tävlingen här inne hos Hellokittyshoppen, min dotters egen favoritbutik.

TÄVLAR OM 3 OLIKA PRISER

Publicerad 2010-11-13 23:23:49 i Avslutade


Tävlar hos liten Zumo om någon utav dessa följande priser:

1:a pris -
Välj en byxa, tröja, klänning (upp till strl 122) eller en Monstermjukis
2:a pris - Set med mössa och vantar, valfri modell och tyg
3:e pris - Armband, valfri modell (ej broderat)

TÄVLAR OM EN BAMBINO DRINK ALL AROUND CUP

Publicerad 2010-11-11 20:32:10 i Avslutade

Som att dricka ur ett vanligt glas – men utan spill och kras!
"Jag tävlar om en Bambino Drink All Around Cup!
Tävlingen finns hos Familjen Pettersson"

"Bambino Drink All Around Cup, är en helt ny typ av barnmugg. Som att dricka ur ett vanligt glas – men utan att spilla! Muggen går att dricka ur runt hela kanten och kan utveckla barnets drickförmåga på ett naturligt sätt. Drink All Around Cup är för barn över 12 månader och kan  underlätta övergången till att så småningom drick ur ett vanligt glas."
(texten lånad
härifrån!<--länk)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela