Tavlingar

NY TEMA HELG - BARNRUMSINREDNING

Publicerad 2010-07-24 17:07:19 i Avslutade

Ni missar väl inte att Diana nu börjar en ny tema helg? Det är temat barnrumsinredning som startar den 29:e juli. Som vanligt kommer hon att ha en massa härliga tävlingar, recensioner, rabattkoder och annat skoj för oss alla läsare. Det här ska jag absolut inte missa!

TÄVLAR MED BUTIK STYLISH

Publicerad 2010-07-23 23:26:29 i Avslutade


Jag tävlar med Butik Stylish om ett valfritt Personligt Namnsmycke i sterlingsilver 925. För mig skulle det betyda otroligt mycket att få bära ett fint och personligt halsband med min dotters namn runt halsen - varje dag. Det skulle få mig att känna ännu större motivation när det gäller skola, arbete osv. eftersom jag hela tiden påminns om att jag inte bara kämpar för min egen skull, utan även för min dotters. Samtidigt skulle jag kunna visa upp det vackra smycket och känna mig extra stolt över att bära min dotters namn runt halsen nära hjärtat.

Därför tycker jag att ni alla ska besöka Butik Stylish och kolla in alla det vackra personliga namnsmycken som finns och kanske om du har turen finner du just din favorit att beställa hem. Jag själv föredrar smycket Namnsmycke - Special (Flera olika) som skulle sitta fint runt min hals.

TÄVLAR OM EN IPHONE 3GS

Publicerad 2010-07-12 19:30:28 i Avslutade


Jag tävlar om en iPhone 3GS med ett Telia Refill-kort laddat med 1000 kr. För mig skulle det betyda otroligt mycket om just jag blev en av vinnarna, då jag faktiskt behöver en iPhone för att hålla i gång mitt kontaktnät osv. Ni hittar tävlingen enkelt här om ni vill vara med och täva ni också.

TÄVLAR OM ETT ECO LIPCARE KIT

Publicerad 2010-07-06 23:32:26 i Avslutade


Tävlar hos Diana om ett Eco Lipcare kit ifrån Creative Lounge. Ni missar väl inte heller att det är en ny tema helg där just nu och det är faktiskt ett tema som passar perfekt för mig just nu nämligen SPA. Något jag verkligen tycker om eftersom det är avkopplande med badbomber, duschkrämer, massage osv.

TÄVLAR OM SPA PRODUKTER

Publicerad 2010-07-01 23:16:04 i Avslutade


Ni missar väl inte att Diana nu har en ny tema helg. Denna gång är det tema helg SPA och hon bjuder på en massa fina tävlingar, tips, recensioner, babyspa, rabatter samt fråga experten spalt. Jag kommer ta del av varenda ett av inläggen, det gör väl ni också?

En utav tävlingarna som är ute nu som jag är med och tävlar i hos Diana är att man har chansen att vinna ett kit med Hand Wash & Hand Lotion. Produkterna kommer ifrån den fina butiken Ikaros Interior.

TÄVLAR OM ETT BLÖJKIT

Publicerad 2010-07-01 22:23:05 i Avslutade

kit
Tävlar om ett ett kit med två rabattkuponger på valfria Libero blöjor (25 SEK/styck), fem blöjor från den nya kollektionen Libero football collection, ett paket Libero våtservetter samt en neccesär med samplingsflaskor av Libero lotion, olja och baby wash – mild och naturlig babyvård som självklart är svanenmärkt hos Erica.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela