Tavlingar

TÄVLAR OM EN MOBILTELEFON

Publicerad 2011-04-07 16:46:45 i Pågående

Inne hos Foki är jag med och tävlar om en Samsung Galaxy mini + Refilkort laddat med 1000 kr, samt ett årskort med mobilsurf och SMS. Det är ett pris jag verkligen skulle vilja vinna för min gamla slitna mobiltelefon jag köpte för 5 år sedan, börjar göra sitt och eftersom jag arbetar inom media och ständigt vill hänga med i tekniken så vore det perfekt att vinna det här priset. För som ensamstående och ungmamma är plånboken tyvärr inte den bästa - hur mycket man än kämpar och sliter.

TÄVLAR OM ET STORT KALASPAKET (24/4)

Publicerad 2011-04-01 01:37:31 i Pågående

 

”Jag är med och tävlar hos Muppsan.com om två stora Goodiebags från Kalaspinglan.se som har allt för barnkalas!

Goodiebag "tjej" innehåller ett valfritt kalaspaket standard, en valfri tårtoblat, 50 st Dora utforskaren bullformar, ett Hello Kitty matunderlägg, ett valfritt par gofootingstrumpor, en prinsessbricka (att servera kakor på etc), ett paket Disney tatueringar och ett valfritt barnarmband från Pearls for girls.


Goodiebag "pojke" innehåller ett valfritt kalaspaket standard, en valfri tårtoblat, 50 st smiley bullformar, ett Ben 10 matunderlägg, ett valfritt par gofootingstrumpor, en HotWheelsbricka (att servera kakor på etc) ett paket Disney tatueringar och en Ben10 matlåda.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela