Tavlingar

TÄVLAR OM ETT PRESENTKORT

Publicerad 2011-02-27 19:13:52 i Avslutade


"Jag tävlar hos Beatrice, mamma till skrutten Robin om presentkort värt 200 kronor och/eller 500 kronor från DiGuLo.se"

I butiken DiGuLo- things for kidz kan ni handla barnkläder från ett flertal klända barnklädesmärken som Katvig, Nova Star, Småfolk, Hummel, Molo och Geggamoja. Ni hittar barnkläder för barn ifrån 0-10 år, så ni hittar garanterat något som passar. Butiken har nyligen öppnats på Karl Johansgatan 28 i Göteborg, där ni är varmt välkommna att komma och kika.

Missa inte heller att följa butikens facebook sida eller blogg där det uppdateras en massa om det allra senaste!

TÄVLAR OM ETT PRESENTKORT

Publicerad 2011-02-25 23:14:41 i Avslutade


”Jag tävlar om ett presentkort på 300:- från LyxigaPlåtburkar.se hos Fröken M."

Det här fina och färgglada plåtburkarna som kommer ifrån LyxigaPlåtburkar.se, är något jag verkligen skulle vilja ha i mitt hem nu när jag flyttar till eget boende i höst. För det här plåtburkarna har så vackra och färgstarka färger och alla som känner mig vet dessutom om att jag är extra svag för allt med bakelser, frukter och bär på oavsett om det handlar om klädesplagg, burkar eller flaskor. Därför är dessa burkar klara favoriter hos mig!

TÄVLAR OM LYXIGA PLÅTBURKAR

Publicerad 2011-02-22 15:16:15 i Avslutade


"Jag är med och tävlar hos Evelina i samarbete med lyxigaplatburkar.se."

Det här burkarna är för övrigt helt underbara, jag menar se bara på den snygga designen och alla färger. Om jag hade turen att vinna dessa lyxiga plåtburkar så skulle det få stå framme hela tiden med en massa gott i att servera när gäster kommer på besök.

EN NY TEMA VECKA BÖRJAR

Publicerad 2011-02-21 01:21:29 i Avslutade

En ny tema vecka börjar inne hos Diana, och pågår i mellan den 21-24 febuari. Temat blir denna gång barn och det kommer bjudas på allt ifrån roliga tävlingar, tips och reccentioner till en massa annat skoj. Jag kommer självklart delta och kolla in vilket jag förmodar att även ni läsare gör.

TÄVLAR OM ETT CLOSE UP FILTER

Publicerad 2011-02-19 02:49:37 i Avslutade


Jag är med i en fototävling hos Elin, där chansen att kamma hem ett valfritt close up filter ifrån Tvspelsweb står på spel. Temat i tävlingen är kärlek och vänskap, så jag väljer att delta med denna bild på mig och min dotter tillsammans i vinterkylan i Stockholm. För enligt mig så finns det ingen kärlek som är starkare än kärleken till ens barn och det tycker jag min bild symboliserar.

Om jag vinner vill jag ha detta close up filter.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela