Jag ser fram emot..

Jag sitter här och funderar lite, kom och tänka på lite saker som jag ser fram emot och som jag kan dela med mig utav till er bloggläsare. Ibland mår man bättre av att veta att de faktiskt finns saker som man ser fram emot.

Jag ser fram emot..

- Mitt frisör besök hos frisören samt min smink kurs på Face som är inbokade den 7/10.

-Resan till Stockholm till Tekniska museet med skolan den 8/10, där vi ska arbeta med och sända radio samt program som kommer visas på lokal TV och radio och även publiceras på nätet. Vi får även med oss programmen efteråt på DVD och CD.

- Alvas 2 års kalas som jag planerar att ha här hemma med några av hennes vänner samt deras föräldrar som är inbjudna. Det kommer bli en rolig upplevelse för oss båda två, eftersom vi träffas så pass många på en och samma gång.

- Min 18 årsdag, eftersom jag blir myndig och därmed kan skriva under alla papper, prenumenera osv. utan att ha mina föräldras underskrift och tilllåtelse även när det gäller min egen dotter Alva.

- Jag planerar lite smått att ha någon slags "mini fest/middag" för mig och några vänner i samband med min 18 års dag utan barn med under kvällen ev. blir det utgång senare under kvällen eftersom alla "tjatar" om att man borde göra de någon gång och att jag trots allt fyller 18, jag får väl lyssna till dom och ha barnledig en kväll.


Oj, nu hann jag inte klar med inlägget här helller. Publicerar det ändå så får jag se om jag hinner fylla i det mer senare. Nu ska vi ut en sväng jag, småbarnen och brorsan Erik. Hej så länge!